GLASS 2019 incheie trilogia lui M. Night Shyamalan inceputa cu Unbreakable si Split Nota:     din voturi
Regizori:
Actori:
Genul : Mister 0

M. Night Shyamalan este un regizor indian cu o filmografie extrem de interesanta ce pare sa aiba o inclinatie speciala pentru mister, pentru psihologie, filmele sale devenind de-a lungul vremii adevarate clasice. El a fost nominalizat la doua premii Oscar pana in prezent si se poate lauda cu realizarea unor filme geniale precum Signs sau The Sixth Sense. Totusi, nu despre aceste filme voi dori sa vorbesc in continuare, ci despre alte doua pelicule cu o incarcatura psihologica deosebita: Unbreakable si Split.

Desi Unbreakable a avut parte de-o apreciere destul de mare din partea majoritatii privitorilor, M. Night Shyamalan a asteptat nu mai putin de 16 ani pana sa realizeze o continuare a acestui film. Totusi, Split, ca despre el este vorba, nu e un sequel tipic ci, mai degraba, o poveste care isi desfasoara evenimentele in acelasi univers, cam cum este Universul Marvel sau DC – de aceea nici nu se numeste Unbreakable 2, de exemplu. Ei bine, cum si Split a fost primit bine de public, Shyamalan s-a hotarat mai repede referitor la o noua continuare si va uni aceste doua filme intr-un al treilea ce ar urma sa incheie cercul povestii – un fel de Avengers in care se vor regasi toate personajele importante din primele doua filme online.

Acest al treilea film se va numi GLASS, iar personajul ce da titlul va fi interpretat de catre Samuel L. Jackson. Din distributie nu vor lipsi nici Bruce Willis, James McAvoy sau tanara Anya Taylor-Joy. Despre Unbreakable nu-mi amintesc sa fi vazut, insa Split mi-a placut foarte mult si sfarsitul acestuia lasa clar sa se intrevada o continuare a povestii, numai ca la momentul vizionarii lui Split nu aveam nicio idee asupra faptului ca avea vreo legatura cu Unbreakable si chiar daca anticipam sequelul nu mi-am inchipuit ca va fi o incheiere a unei trilogii. Cu toate acestea, GLASS se anunta a fi un film ce ar putea sa-l readuca pe Bruce Willis in prim-plan dupa ce s-a plafonat in ultima vreme jucand in foarte multe productii de duzina.

Pana la premiera din data de 18 ianuarie, 2019, va puteti delecta pe site-ul filmeonline.live cu cele doua parti ale acestei trilogii, dar si cu multe alte filme in care personajele principale sunt interpretate de acesti mari actori si multi altii. Site-ul este unul prietenos si simplu de utilizat pentru orice persoana, indiferent ca foloseste dispozitive mobile, tablete sau calculatoare ori televizoare smart.Leave a Reply

Submit Comment

filme filme online filme porno
Filme online hd
filmeonlineaz.net